Burgemeester Lichtenberg verwacht bijzonder paasweekend

Foto: Altena TV
9 april 2020, 20:58
Verlopen

ALTENA - Ook tijdens de coronacrisis is het aankomende paasweekend voor veel mensen, op welke manier dan ook, een bijzonder weekend.

Of u naar de kerk gaat, het nieuwe leven viert of paaseieren gaat zoeken, het is vooral een weekend waarin het ‘samen doen en zijn’ centraal staat. Helaas kan dat dit jaar niet. Burgemeester Lichtenberg van de gemeente Altena hoopt dat iedereen, weliswaar op een andere manier, toch dichtbij elkaar kan zijn om Pasen te vieren.

Ook roept hij op om, ondanks het mooie weer, alle geldende maatregelen in acht te blijven nemen. Er zal meer toezicht en handhaving op straat zijn het aankomende weekend. Lichtenberg sluit af met een persoonlijke boodschap aan alle inwoners van de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl