Overvaren met Riveer in 1,5 meter-samenleving

Foto: Archief
30 april 2020, 10:30
Verlopen

REGIO - In april werd duidelijk dat de landelijke maatregelen tegen het coronavirus nog nauwelijks versoepeld konden worden. Ook voor Riveer betekent dit dat er in ieder geval tot 20 mei met een aangepaste dienstregeling wordt gevaren en er maatregelen genomen zijn voor de anderhalvemetersamenleving.

De verscherpte dienstregeling betekent dat de autoveren een gedeelte van de dag niet varen en dat de voet- en fietsveren slechts eenmaal per uur varen. Daarnaast moeten de zaterdagdiensten op de voet- en fietsveren verder worden ingekort. De aangepaste vaartijden zijn één van de maatregelen die Riveer neemt om de verspreiding van corona te voorkomen. Voor reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht zorgen we ervoor dat ze kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare veerdienst.

Riveer neemt nu maatregelen waarmee men er alles aan doet om de situatie aan boord veilig te laten zijn. Daarnaast hebben reizigers ook een eigen verantwoordelijkheid. Om overvaren met Riveer in 1,5 meter-samenleving goed te laten verlopen, zijn er verschillende instructiefilmpjes gemaakt. De filmpjes zijn per veerverbinding te bekijken via www.riveer.nl/actueel/riveer-anderhalvemetersamenleving.

Michel Pruijmboom sprak in het radioprogramma A-Magazine van 02-05-2020 met Andrea Haubrich:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl