Livestream ‘Bring the Heat LIVE’ door broers Van Vugt

Foto: Pixabay
16 mei 2020, 06:24
Verlopen

ALTENA - Op zaterdag 23 mei organiseert Tim van Vugt een livestream, genaamd Bring the Heat LIVE, samen met zijn broer Sam van Vugt.

Tijdens deze livestream komen er verschillende DJ’s langs om een lekker DJ-setje te draaien. Dit wordt gefilmd met meerdere camera’s en een leuk decor. Het begint op zaterdag 23 mei om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur. De avond wordt afgetrapt met Thijs en Jesper met een heerlijk zomers setje. Daarna komen de jongens van JAYPLUSJOSH zodat iedereen zijn volume wat hoger zet. Als derde draait Tim zelf met een gemixte set van urban tot house en van meezingers tot de guilty pleasures. De avond wordt afgesloten met OSFA die een heerlijk house setje gaan draaien.

De livestream is op zaterdag 23 mei te bekijken via https://www.twitch.tv/bringtheheatlive/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl