Online collecte voor Muziekvereniging KNS

Foto: Anjeractie
23 mei 2020, 08:34
Verlopen

WOUDRICHEM - Normaal gesproken zou in deze week de collecte plaatsvinden voor het Prins Bernhard Cultuurfonds waarvan de opbrengst ten goede komt aan o.a. de Woudrichemse Muziekvereniging Kunst na Strijd.

Vanwege het coronavirus is collecteren aan de deur niet mogelijk en verkeerd het lokale culturele leven in zwaar weer. Diverse leden van KNS, waaronder Ron van Vuren uit Woudrichem, houden daarom een online collecte onder de vlag van het cultuurfonds. Ook andere verenigingen collecteren op deze wijze.

Helpt u mee om de lokale cultuur levendig te houden? Uw gift is van harte welkom via deze link.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl