Nieuwe openingstijden milieustations vanaf 1 juni

Foto: Gemeente Altena
27 mei 2020, 23:07
Verlopen

GIESSEN/WERKENDAM - Door de drukte op de milieustations in de gemeente Altena zijn deze al een paar weken langer open. De gemeente Altena wil de ruimere openingstijden graag aanbieden tot 1 september.

Om dat mogelijk te maken zijn de openingstijden aangepast. Ook nieuw is dat het milieustation in Giessen op woensdagavond tot 19.30 uur open is. Het milieustation in Hank blijft voorlopig gesloten voor de veiligheid van u en de medewerkers. Het is daar niet goed mogelijk om 1,5 meter afstand houden.

De aangepaste openingstijden zijn te vinden op de website van de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl