Rotonde N322 nabij Andel en Giessen officieel geopend

Foto: Gemeente Altena
11 september 2020, 18:55
Verlopen

ANDEL/GIESSEN - Gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant Van der Maat en wethouder Tanis van de gemeente Altena hebben donderdag 10 september de nieuwe rotonde op de N322 bij Andel en Giessen officieel geopend.

Wethouder Hans Tanis: “De rotonde is een grote verbetering van de verkeersveiligheid, vooral voor de vele fietsers die de oversteek hier maken. Ik ben daarom erg blij dat deze langgekoesterde wens van ons als gemeente en vele andere partijen, nu gerealiseerd is.”

Bij de officiële openingshandeling voerden gedeputeerde Van der Maat en wethouder Tanis de laatste werkzaamheden uit door grond te scheppen uit de naastgelegen wadi waarmee de waterberging van de rotonde is gewaarborgd. De betrokken partijen, waaronder de dorpsraden van Andel en Giessen/Rijswijk, zaaiden daarna graszaad in de bermen als symbolische afsluiting van het project.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl