Houtbewerking samen met cliënten

Foto: Pixabay
13 september 2020, 12:51
Verlopen

WERKENDAM - De Molenhof is een gezellige dagbesteding voor volwassenen in het centrum van Werkendam. Men is op zoek naar vrijwilligers voor 1 tot 1,5 uur in de ochtend of middag.

De Molenhof is een dagbesteding voor mensen met een hulpvraag anders dan dementie. Vindt u het leuk om samen met de cliënten hout te bewerken en hen hierin te begeleiden? De Molenhof is op zoek naar vrijwilligers om tijdens de activiteitenmomenten met cliënten leuke dingen van hout te maken. Alle activiteiten kunnen in overleg worden ingepland.

Kennis en ervaring met houtbewerking is vereist. Daarnaast zoekt men vrijwilligers die geduldig en behulpzaam zijn. Is dit iets voor jou? Reageer dan op deze oproep via de website www.servicepuntvrijwilligers.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl