Boekenmarkt Hank weer van start

Foto: Archief
17 september 2020, 21:19
Verlopen

HANK - De tweede boekenmarkt in Hank van 2020 komt er aan in het weekend van 3 en 4 oktober en op maandagavond 5 en dinsdagavond 6 oktober 2020.

De openingstijden zijn in het weekend telkens van 10.00 tot 15.00 uur en op maandag- en dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. De boekenmarkt wordt zoals altijd gehouden in de parochiezaal aan de Kerkstraat 15A in Hank. Na de eerste boekenmarkt in januari van dit jaar zijn weer heel veel boeken aangeboden. Overigens zijn er ook veel DVD’s en CD’s bijgekomen. Er is dus ruime keuze in alle genres.

De boekenmarkt wordt natuurlijk coronaproof ingericht. De richtlijnen van het RIVM worden strikt gehanteerd. De organisatie neemt alle noodzakelijke maatregelen om iedereen veilig langs de uitgestalde boeken te loodsen. Er is bijvoorbeeld een vastgestelde looproute en de organisatie zal er ook op toezien dat er niet teveel bezoekers in de beschikbare ruimte zijn. Om genoeg ruimte te maken voor alle boeken wordt voor de parochiezaal een tent geplaatst. Daar is ook de ingang van de markt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl