Petitie voor behoud milieustraat Hank

Foto: Archief
7 oktober 2020, 20:44
Verlopen

HANK - Bewonersgroep Het belang van de Hang in Hank is een petitie gestart om de milieustraat voor het Hank te behouden.

Op dit moment doet de gemeente Altena onderzoek naar de toekomst van de drie milieustraten in Werkendam, Giessen en Hank. Die in Hank is echter vanwege de coronamaatregelen al ruim een half jaar dicht. Inwoners van Hank hebben nu opnieuw het gevoel dat er aan hun milieustraat wordt getornd. Dat werd ingegeven toen bekend werd dat sinds dit jaar klein chemisch afval niet meer in Hank kon worden ingeleverd.

Een woordvoerster van de gemeente Altena laat weten dat ambtenaren op dit moment bezig zijn met het maken van een advies. Eind deze maand buigen burgemeester en wethouders zich daarover en een voorstel over de toekomst van de drie milieustations wordt in de laatste raadsvergadering van dit jaar aan de gemeenteraad voorgelegd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl