Extra maatregelen zorglocaties Riethorst Stromenland

Foto: Redactie
10 oktober 2020, 07:30
Verlopen

WERKENDAM/REGIO - Vanwege een coronabesmetting bij een medewerker van zorglocatie Goezate in Werkendam verblijven de cliënten van de afdeling 'Stuurhut' in quarantaine. Op alle locaties van de Riethorst Stromenland gelden vanaf 10 oktober aanvullende maatregelen.

Bezoekers aan Goezate worden gevraagd hun bezoek, indien mogelijk, uit te stellen. Als dit niet mogelijk is, is één bezoeker per cliënt toegestaan. Het dragen van een mondneusmasker is hierbij verplicht. Medewerkers die binnen 1,5 meter afstand contact hebben met cliënten dragen een chirurgisch mondneusmasker. Bezoekers van cliënten die in isolatie verpleegd worden, dragen persoonlijke beschermingsmiddelen conform protocol. Bezoekers van cliënten die zorghandelingen verrichten dragen een chirurgisch mondneusmasker, halterschort en handschoenen.

Al het overige bezoek vraagt men dringend om binnen de locaties een eigen mondneusmasker te dragen. Deze regel geldt voor het bezoek in de openbare ruimtes en bezoek aan de cliënten. Gaat u in een openbare ruimte zitten, bijvoorbeeld in het restaurant en kunt u 1,5 meter afstand bewaren? Dan hoeft het mondneusmasker niet op.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl