Werkendams bedrijf gaat restauratie bruggetje Jannezand doen

Foto: Archief
5 december 2020, 19:01
Verlopen

HANK/WERKENDAM - Aannemingsbedrijf De Vries uit Werkendam krijgt van de gemeente Altena de opdracht voor de restauratie van het bruggetje Jannezand in Hank.

De Vries heeft de laagste prijs geboden en het restauratieplan is positief beoordeeld door de Archiefkring Hank en de monumentencommissie. Met de restauratie is een bedrag van 326.000 euro gemoeid en de werkzaamheden zijn in de eerste helft van 2021 afgerond.

Dat is later dan gepland, omdat het college het aanbestedingstraject nog eens goed tegen het licht wilde houden. Daarover was ruis ontstaan, volgens wethouder Paula Jorritsma. Bij deze check kwamen geen verrassingen op tafel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl