Vraag subsidie aan voor uw club of vereniging

Foto: Archief
6 december 2020, 12:56
Verlopen

ALTENA - Nog tot 15 december kunnen clubs en verenigingen in Altena de basissubsidie voor 2021 aanvragen.

Vanaf 2021 is er één subsidiebeleid voor sport, cultuur, EHBO en ouderenwerk voor heel Altena. Dit vervangt alle oude regels van de voormalige drie gemeentes. Subsidies worden zo eerlijker over alle clubs en verenigingen in Altena verdeeld. De gemeente bericht voor 1 februari of de aangevraagde subsidie(s) zijn toegekend. Clubs en verenigingen kunnen contact opnemen met de gemeente Altena als er vragen zijn of hulp nodig is bij het aanvragen van subsidie.

Er is een basissubsidie, bestaande uit een vast bedrag en een bedrag per lid, een stimuleringssubsidie die gericht is op aanvullende activiteiten binnen vastgestelde thema’s en een projectsubsidie. De projectsubsidie is een activiteitensubsidie voor organisaties die geen basissubsidie ontvangen. Via de website www.gemeentealtena.nl/subsidie kan je de aanvraagprocedure starten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl