Handig om te weten rond de feestdagen

Foto: Gemeente Altena
19 december 2021, 14:11
Verlopen

ALTENA - Rond de feestdagen dient u rekening te houden met gewijzigde openingstijden van de gemeentelijke diensten. Ook dient u rekening te houden met regels voor stooktonnen en veiligheid.

Bij feestdagen wordt uw afval op andere dagen opgehaald. Check www.afvalstoffendienst.nl of de Afvalstoffendienst-app. Milieustations hebben afwijkende openingstijden. Om vandalisme te voorkomen worden milieuparkjes en containers zoals glasbakken, luiercontainers en textielcontainers rond de jaarwisseling gesloten. Kijk op de website gemeentealtena.nl voor alle aangepaste openingstijden.

Het Kabinet heeft besloten dat er tijdens de jaarwisseling 2021-2022 geen vuurwerk verkocht en afgestoken mag worden. Dit in verband met het coronavirus. Carbidschieten is toegestaan op 31 december van 10.00 uur tot 18.00 uur buiten de bebouwde kom, alleen als u zich houdt aan de geldende regels. Tijdens de jaarwisseling mag u een vuurtje stoken in een vuurkorf of vuurton tot 200 liter als u zich houdt aan de regels. Als u gaat stoken moet u dit vooraf melden bij de gemeente.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl