Eind februari vaart Riveer week lang volgens calamiteiten dienstregeling

Foto: Archief
25 februari 2022, 17:51
Verlopen

REGIO - In de week van 28 februari tot en met 4 maart gaat de Gorinchem VIII naar de werf vanwege een keuring. Dit betekent dat Riveer die gehele week volgens een calamiteitendienstregeling vaart. Vanwege de voorjaarsvakantie is voor deze week gekozen.

Door de vijfjaarlijkse keuring voor het certificaat kan Riveer slechts met één veerpont op de routes Gorinchem-Sleeuwijk en Gorinchem-Hardinxveld-Werkendam varen. De calamiteitendienstregeling geldt enkel op werkdagen. Tijdens de spits zal de verbinding naar Sleeuwijk en Hardinxveld en Werkendam niet ieder half uur, maar ieder uur varen. Raadpleeg de complete en vernieuwde calamiteitendienstregeling.

Om altijd op de hoogte te blijven over stremmingen en calamiteiten downloadt u de gratis Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers het snelst informatie over stremmingen, ook wanneer het weer opgelost is.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl