Marijke Lucas Rijneveld komt naar de Bibliotheek

Foto: Bibliotheek CultuurPunt Altena
4 april 2022, 19:45
Verlopen

WOUDRICHEM - Emily Kocken gaat op maandag 18 april op De Werf in Woudrichem in gesprek met de van oorsprong Nieuwendijkse schrijver Marieke Lucas Rijneveld van het Boekenweekessay 2022.

Marieke Lucas schreef dit jaar het Boekenweekessay met de titel ‘Het warmtefort’. Een boek dat gaat over herinneringen aan Basisschool De Regenboog in Nieuwendijk. Schrijver en kunstenaar Emily Kocken stelt Rijneveld een aantal vragen. Het gesprek is op maandag 18 april, Tweede paasdag, om 14.00 uur op De Werf in Woudrichem. Kaarten reserveert op bibliotheekaltena.nl. Wacht niet te lang want vol is vol.

De Boekenweek 2022 is dit jaar van 9 tot en met 18 april. Het thema is ‘Een eerste liefde’. Op bibliotheekaltena.nl/boekenweek2022 vindt u meer informatie over het thema en lees- en luistertips. Naast het bezoek van Rijneveld organiseert Wim Donkersloot, coördinator Dienstverlening van de Bibliotheek, nog meer activiteiten rond en in de Boekenweek. Wim verlaat na 35 jaar trouwe dienst de Bibliotheek. Onder de noemer van ‘Wim gaat weg’ zijn er activiteiten op het gebied van muziek, literatuur en een boekverkoop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl