Kledingruilbeurs Krijg de Kleertjes op 8 juni

Foto: bibliotheekaltena.nl
21 mei 2022, 13:59
Verlopen

WOUDRICHEM - Ruil te kleine kinderkleding voor mooie tweedehands kinderkleding. Dat is het concept van Krijg de Kleertjes Woudrichem. Zij organiseert kleinschalige ruilochtenden voor baby- en kinderkleding. Een duurzaam initiatief, voor en door ouders.

Op de ruilochtenden kunt u te kleine, maar nog mooie kleding ruilen voor leuke, mooie kleding in een maatje groter. Er is al een hele mooie voorraad, dus er zit vast iets voor u bij. Ruilen is gezellig, goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Zoek uw kinderkleding dus zorgvuldig uit en neem deze gewassen en opgevouwen mee. U mag maximaal een grote boodschappen tas vol ruilen. Maar minder mag natuurlijk ook, net als kleding doneren. De eerst volgende Krijg de Kleertjes is op woensdag 8 juni van 09.00 tot 11.00 uur in De Werf in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl