Kom proeven tijdens Heel Genderen Hapt

Foto: dorpshuisgenderen.nl
22 mei 2022, 14:25
Verlopen

GENDEREN - In het kader van de feestelijkheden rondom het 60-jarig jubileum van het Dorpshuis in Genderen wordt ‘Heel Genderen Hapt’ georganiseerd.

Op donderdagavond 9 juni wordt voor het hele dorp een ‘Pruuvenement’ georganiseerd op een gezellig aangekleed dorpshuisplein. Elk team wat meedoet aan de Dorpsquiz in Genderen krijgt als opdracht om maximaal drie verschillende gerechtjes per team te maken voor het Pruuvenement. De porties zijn niet te groot want het is tenslotte een proeverij. Het worden allerlei smakelijke gerechtjes zoals amuses, tapas, toetjes, stamppotjes, soepjes, sushi of een wrapje.

De bezoekers van Heel Genderen Hapt gaan genieten van alle gerechtjes. U komt de gerechtjes kopen bij alle teamkramen en met een strippenkaart kunt u de gerechtjes betalen. Deze strippenkaarten worden verkocht door ’t Dorpshuis. De gerechtjes kosten € 0,50, € 1,00 of € 1,50. Een bordje, bestek, servet en eventueel soepkom verzorgt het Dorpshuis. Bezoekers zijn van harte welkom in het Dorpshuis in Genderen op 9 juni vanaf 18.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl