Atletiekpark Altena krijgt steeds verder vorm

Foto: Sander van Strien
27 mei 2022, 16:52
Verlopen

SLEEUWIJK - Er worden volop meters gemaakt op het terrein waar Atletiekpark Altena in Sleeuwijk gerealiseerd wordt. Naar verwachting wordt Atletiekpark Altena eind juli 2022 opgeleverd.

De komende periode staat er veel te gebeuren. Voor de atletiekbaan wordt een constructie aangelegd van schuimbeton, asfalt en een kunststof toplaag. Daarna kan de belijning worden aangebracht. Vervolgens wordt op diverse plekken kunstgras gelegd en wordt het grote middenterrein voorzien van natuurgras. Ook worden de voorzieningen voor diverse atletiekonderdelen gebouwd, zoals discuswerpen, kogelstoten en verspringen. Op het moment dat Atletiekpark Altena in gebruik wordt genomen, is het complex te bereiken via een nieuwe toegangsweg aan De Nieuwe Roef. Atletiekvereniging Altena Road Runners huisvest zich na de opening in het complex.

Wethouder Shah Sheikkariem is tevreden dat het project volgens planning verloopt: “Ik kijk vooruit naar de realisatie en de ingebruikname van het Atletiekpark Altena door atletiekvereniging Altena Road Runners en het Altena College. We maken de atletieksport voor een grote groep toegankelijk en kunnen werken aan een Vitaal Altena.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl