Avond van de Woerkumse Muziek

Foto: Ria van den Berg
31 mei 2022, 22:35
Verlopen

WOUDRICHEM - Zin in een gezellige avond uit? Onder het genot van een drankje luisteren naar Woerkumse muziek? Kijkt u uit naar een avond met een zeer gevarieerd programma? Gewoon lekker dicht bij huis in ’t Rondeel? Dan mag u de Avond van de Woerkumse Muziek niet missen.

Op vrijdagavond 10 juni om 19.15 uur opent ’t Rondeel in Woudrichem haar deuren voor een unieke avond. Deze avond wordt georganiseerd door Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd. Voor deze gelegenheid heeft de vereniging samenwerking gezocht met regionale artiesten van formaat. Met elkaar staan zij garant voor een oergezellige Woerkumse muziekavond. Trio VastGoed speelt als u de zaal binnenkomt. Daarna zal het harmonieorkest van Kunst Na Strijd o.l.v. Olaf Baeke optreden. Het optreden van KNS wordt afgewisseld met optredens van de band Radio Failure.

Verder zal KNS de Oudendijkse Apolonia Gort begeleiden. Zij zingt enkele prachtige nummers voor u, zoals u dat van haar gewend bent. De avond wordt spetterend afgesloten in de foyer van ’t Rondeel met een optreden van Menzo Kortland. Tickets zijn verkrijgbaar via www.kunstnastrijd.nl/kaartverkoop. De entree voor volwassenen is €10, kinderen t/m 12 jaar gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl