Bewijs ontbreekt bij verdachten woninginbraak Werkendam

Foto: Archief
3 juni 2022, 17:58
Verlopen

WERKENDAM - Twee van de drie verdachten van een woninginbraak aan de Sportlaan in Werkendam op 25 augustus vorig jaar hoorden dinsdag geen strafeis tegen zich eisen, omdat het wettig bewijs ontbreekt.

De officier van justitie eiste tegen de derde verdachte, Damian P., zeven maanden cel. Daar is wel voldoende bewijs voor volgens het OM. Bij de inbraak aan de Sportlaan in Werkendam werd vorig jaar augustus een armband en een ring gestolen. De zorgde voor veel commotie in Werkendam. De mannen renden ineens de woning uit, omdat de bewoners plots thuis kwamen. Via nummerplaatherkenning werden later drie verdachten gepakt in het Gelderse Gaanderen.

Alle drie mannen hebben een stevig strafblad vol diefstallen. De beelden en signalementen waren echter niet duidelijk genoeg en er werden geen vingerafdrukken of goede schoensporen gevonden. De uitspraak is 14 juni.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl