CrossFit Nieuwendijk zwemtraining

Foto: Nicole Roubos
3 juni 2022, 20:52
Verlopen

NIEUWENDIJK - Zwemmen is bij uitstek geschikt om uw kracht en conditie te verbeteren. Buiten het feit dat u leert om uzelf echt als een vis in het water te voelen natuurlijk.

CrossFit Nieuwendijk organiseert maandelijks een CrossFit zwemtraining: Binnen bij Optisport AquaAltena in Andel in de winter en buiten bij zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk in de zomer. Ook zijn zij aanwezig tijdens de zwem4daagse in AquaAltena. Elke tweede zondag van de maand organiseert CrossFit Nieuwendijk een CrossFit zwemtraining. Onder begeleiding van een gediplomeerde zwemcoach gaat u aan de slag met uw techniek mobiliteit, kracht en conditie.

Iedereen is welkom op de eerstvolgende training van zondag 12 juni om 11.00 uur. Laat van tevoren wel even weten dat u komt. Dit kan via info@crossfitnieuwendijk.nl. Tijdens de zwem4daagse in AquaAltena kunt u, via een clinic, ook kennis maken met een CrossFit zwemtraining. Op 28 juni van 19.00 tot 20.00 uur wordt deze door zwemcoach Dennis Klop gegeven. Aan de slag met het verbeteren van uw vrije slag, techniek of kracht? Geef u dan op via info@crossfitnieuwendijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl