Ongeluk op knooppunt Gorinchem zorgt voor flinke vertragingen

Foto: Twitter Rijkswaterstaat
3 juni 2022, 17:19
Verlopen

REGIO - Vrijdagmiddag 3 juni was het erg druk op de Nederlandse snelwegen vanwege de start van het Pinksterweekend. Rond 16.30 uur stond er ruim 500 kilometer file.

Bij knooppunt Gorinchem gebeurde rond 15.30 uur een ongeluk op de parallelbaan van de A15 bij knooppunt Gorinchem. Het incident betrof meerdere personenauto’s en ook een vrachtwagen. Er zou een auto op een vrachtwagen gebotst zijn. Er waren twee zwaargewonde slachtoffers. Door het ongeval stonden er flinke files op zowel de A15 als op de A27 rond knooppunt Gorinchem. Er waren meerdere verbindingswegen dicht, waaronder de lussen van de A27 richting Rotterdam. De verbindingswegen vanuit Nijmegen (A15) naar Utrecht en Breda waren ook afgesloten op het knooppunt.

Er kwam een zoab-cleaner in actie om het wegdek te reinigen. Rond 19.15 uur gaf Rijkswaterstaat de weg inclusief de verbindingslussen weer vrij.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl