Burgemeester Lichtenberg opent festiviteiten 60-jarig jubileum Dorpshuis Genderen

Foto: Sander van Strien
4 juni 2022, 05:59
Verlopen

GENDEREN - In 2022 vieren de inwoners van Genderen het 60-jarige jubileum van het Dorpshuis in Genderen. Met de organisatie van verschillende activiteiten maakt de organisatie er, met en voor de inwoners van Genderen, drie feestelijke dagen van.

Op donderdag 9 juni zal burgemeester Lichtenberg de opening verrichten van de festiviteiten. Dit gebeurt met de onthulling van een nieuw bord op het dorpshuis. Tevens is het de start van ‘Heel Genderen Hapt’. Hierbij kan er van allerlei lekkernijen worden geproefd, gekookt voor en door inwoners van Genderen i.s.m. de Genderse Dorpsquiz. Op vrijdag 10 juni is er een ‘Ouwe Gouwe Bingo’, een quiz, BBQ en in de avond een feestelijke muziekavond met Genderen Live waarbij er veel Genderse muzikanten het podium betreden. 

Op zaterdag 11 juni wordt sportief gestart met Genderen in beweging en aansluitend een ontbijtbuffet. In de middag is er een kindercircus en mudrun voor volwassenen. In de avond komt er een heus all round music festival naar Genderen met Silent Disco, Vinyl en DJ’s. Het complete programma staat op: https://dorpshuisgenderen.nl/jubileum-programma/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl