StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem

Foto: StoryTrail.nl
10 juni 2022, 15:45
Verlopen

GORINCHEM - De geschiedenis van Gorinchem beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 3 juli. Acteur Hubertus van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt u mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zult u van Hubertus niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer. Hubertus neemt u eeuwen mee terug in de tijd. U maakt kennis met sluwe booswichten en dappere jonkvrouwen. U ervaart hoe Gorinchem zich te weer stelt tegen de Zonnekoning. U komt middenin een historisch liefdesdrama terecht. En u ontdekt hoe Gorinchem de Mooiste Vestingstad van Nederland kon worden. 

Zo wandelt u dwars door de rijke stadshistorie. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol avontuur, vaart en humor. De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 3 juli 2022 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk via  www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl