Sfeer in kasteel Dussen met MirAnDa Trio

Foto: Stichting Vrienden van Kasteel Dussen
15 juni 2022, 18:57
Verlopen

DUSSEN - Op 3 juli wordt het culturele seizoen van Stichting Vrienden Kasteel Dussen afgesloten met het traditionele kasteeltuinconcert door Fanfare Wilhelmina en St.Caecilia.

Maar eerst is er op 23 juni de laatste donderdagavondvoorstelling in het kasteel met het MirAnDa Trio. Dat trio heeft een bijzondere bezetting van harp, zang en fluit en is bekend van onder meer Vrije Geluiden en Radio 4. De drie musici brengen een zeer gevarieerd en interessant programma. In de triowerken, in combinatie met duo- en solowerken, creëren de hartstochtelijke zangstem, sprankelende fluit en sprookjesachtige harp een gevarieerde en warme klankenwereld.

Zij brengen werken van klassieke componisten die zich lieten inspireren door zigeunermelodieën en muziek uit de Spaanse cultuur zoals Dvorák, Ravel, Bizet, Saint-Saens, De Falla en Albeniz. U bent van harte welkom op 23 juni vanaf 20.00 uur in Kasteel Dussen. De entree bedraagt €15,- per persoon. Kijk voor meer informatie op www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl