Aftrap Vakantielezen in de bibliotheek

Foto: Bibliotheek Altena
19 juni 2022, 14:01
Verlopen

ALTENA - Deze zomer gaan de kinderen uit groep 3 en 4 op avontuur. Samen met hun gezin gaan ze Vakantielezen.

Tijdens het Vakantielezen bezoeken de kinderen zes verschillende landen, ontdekken bijzondere verhalen en maken uitdagende opdrachten. Via vakantie-lezen.nl meld u uw gezin aan voor deze bijzondere reis. Op 7 en 12 juli starten de kinderen samen met hun ouders het Vakantielezen in de Bibliotheek. Alles wordt daar uitgelegd over de avonturen die jullie gaan beleven en hoe de opdrachten en het Vakantielezen precies in z’n werk gaan. Daarna krijgt u hulp met vinden van de favoriete boeken om het Vakantielezen tot een succes te maken.

Leest u mee deze zomer? De aftrap van het Vakantielezen is op donderdag 7 juli tussen 16.00 en 17.00 in De Werf in Woudrichem en op dinsdag 12 juli in de bibliotheek vestiging in Wijk en Aalburg, ook van 16.00 tot 17.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl