Grote brand in stal aan de Schenkeldijk in Nieuwendijk

Foto: redactie
20 juni 2022, 21:02
Verlopen

NIEUWENDIJK - In een stal aan de Schenkeldijk in Nieuwendijk is maandagavond iets voor half 8 een grote brand uitgebroken.

In de stal stonden stieren en kalveren, deze zijn veilig naar buiten gebracht en ingesloten tussen houten kisten. Later op de avond is er door een dierenarts besloten 7 dieren in te laten slapen. Deze dieren hadden dusdanige verwondingen dat ze niet meer te redden waren. De brandweer schaalde al snel op naar een grote brand en kwam ter plaatse met korpsen uit Gorinchem, Hank, Almkerk en Werkendam.

De brand was in de verre omtrek te zien. Op Twitter lieten mensen weten dat de rookontwikkeling vanaf Hardinxveld en Waalwijk goed zichtbaar was. De rook trok richting het oosten, dus niet over de snelweg A27 wel trok de brand veel bekijks vanaf de A27.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl