Eredivisie beachsoccer in Werkendam

Foto: John Weeda
23 juni 2022, 17:41
Verlopen

WERKENDAM - De eerste ronde van de Eredivisie beachsoccer werd afgelopen zaterdag gespeeld op het splinternieuwe soccerveld bij Beachsport Vereniging Werkendam.

Op de Copakadijk speelden meerdere teams tegen elkaar. Op de nieuwe thuisbasis van BS Altena wisten zij gelijk twee wedstrijden te winnen. BS Eindhoven werd verslagen na het nemen van strafschoppen, BS Rotterdam leverde een geweldige strijd met spectaculair voetbal, maar uiteindelijk ging BS Altena ook hier met de zege vandoor.

Ook namen een aantal vrouwenteams deel aan het toernooi. Een succesvolle opening van het beachsoccerseizoen op een fantastische locatie en met de prima weersomstandigheden bleef het nog lang gezellig.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl