Feestelijke opening tweedehands kledingwinkel ‘Mooi met GAiN’

Foto: Sander van Strien
28 juni 2022, 17:37
Verlopen

WERKENDAM - Vindt u het leuk om een mooi jurkje te scoren voor een klein bedrag en het goede doel te steunen? Dan bent u binnenkort in Werkendam helemaal aan het goede adres.

Afgelopen maanden is er in de Hoogstraat 64 in Werkendam een nieuwe en inmiddels derde ‘Mooi met GAiN’ winkel ingericht. Op 2 juli om 11.00 uur zal wethouder Anneloes van Hunnik de zaak feestelijk openen. Duurzaamheid staat bij Mooi met GAiN hoog in het vaandel, want alle kleding, schoenen, speelgoed, boeken en cadeautjes krijgen hier een tweede kans. Mooi om te weten is dat de winkels gerund worden door vrijwilligers en de opbrengst naar diverse projecten van GAiN gaat. Bijvoorbeeld naar de vluchtelingen in Griekenland, de Roma in Roemenië, ouderen en gehandicapten in Moldavië en naar de Oekraïners die op de vlucht zijn of in het door oorlog verscheurde land wonen.

De openingstijden vanaf 2 juli zijn van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. De vrijwilligers zien u graag komen, ook voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of thee. Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk en lijkt het u leuk om in de winkel te komen werken, neem dan vrijblijvend contact op met Anneke Bosman via 06-41397123. Kijk voor meer info over Global Aid Network op www.gainhelpt.nu.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl