Uitnodiging voor sportcafé Altena op donderdag 7 juli 2022

Foto: Archief
2 juli 2022, 06:01
Verlopen

ALMKERK - De gemeente Altena heeft de ambitie uitgesproken om de vitaalste plattelandsgemeente van Nederland te worden en te blijven.

Met zowel het Sportakkoord als Leefstijlakkoord in handen wil zij samen met sportaanbieders bespreken welke gezamenlijke projecten er opgepakt kunnen worden om een bijdrage te leveren aan Vitaal Altena. In 2019 is er met elkaar gewerkt aan een Sportakkoord voor de gemeente Altena. Diverse ambities zijn beschreven en met sommige ambities is enthousiast een start gemaakt. Sinds 2021 heeft de gemeente Altena ook een Leefstijlakkoord. Combinaties met het Sportakkoord zijn zeker te maken.

Nu alle maatregelen rondom corona weer zijn opgeheven, is het tijd om te kijken naar hoe we ervoor staan als het gaat om het Sportakkoord. Graag nodigt Sportraad Altena u uit voor een interactief sportcafé over het sport- en het leefstijlakkoord. Op donderdagavond 7 juli ontmoet men u graag in het gemeentehuis in Almkerk. De inloop start vanaf 19.00 uur. Bent u erbij? Meld u dan aan via info@sportraadaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl