Theatervoorstelling over dementie

Foto: Trema Welzijn
5 juli 2022, 17:14
Verlopen

ALMKERK - Op maandag 19 september zal er een theatervoorstelling over dementie plaatsvinden in ’t Wapen van Emmickhoven te Almkerk.

De voorstelling met de prikkelende titel ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ is voor iedereen toegankelijk die ervaring heeft met dementie in zijn of haar omgeving. Met ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’, ‘morgen ben ik het toch weer vergeten’ gaat theatermaker Madeleine Matzer op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie. Een voorstelling voor theaterliefhebbers, mantelzorgers, zorgprofessionals en iedereen die ooit met dementie in aanraking komt en zal komen. Actrice Juul Vrijdag speelt zowel de rol van de moeder met dementie als die van de zoekende dochter en wordt daarbij muzikaal bijgestaan door Helge Slikker.

De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) aan Brugdam 5 in Almkerk. Deze voorstelling is gratis, maar aanmelden is nodig vanwege het beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via info@trema.org ovv Theatervoorstelling Matzer of telefonisch: 0183 – 408444 (Informele Zorg, Trema Welzijn).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl