Delta Netwerk ziet voldoende animo voor aanleg glasvezel in enkele kernen

Foto: Pixabay
10 juli 2022, 10:38
Verlopen

ALTENA - Goed nieuws voor inwoners van Dussen, Hank, Nieuwendijk en Werkendam. DELTA Netwerk ziet voldoende animo voor glasvezel om de aanleg te starten.

Inwoners van Dussen, Hank, Nieuwendijk en Werkendam krijgen dus een glasvezelaansluiting. De aanleg neemt naar verwachting een jaar in beslag. Dit betekent dat eind 2023 alle klanten in Dussen, Hank, Nieuwendijk en Werkendam gebruik kunnen maken van hun werkende glasvezelverbinding. Tijdens de aanleg komt DELTA Netwerk ook langs woningen waarvan bewoners zich niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement.

Deze week start aannemer Van Gelder Telecom al met de voorbereidende werkzaamheden. Zij starten met het schouwen van de woningen. De woningschouw start in Werkendam. Ook alle graafwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Van Gelder Telecom. Daarbij komt de glasvezelkabel langs ruim 8200 adressen in Dussen, Hank, Nieuwendijk en Werkendam te liggen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl