Laatste Altena Sport Award voor Richard Janssen bij Zeilclub Kurenpolder

Foto: Hannie Visser-Kieboom
10 juli 2022, 17:24
Verlopen

HANK - De laatste Altena Sport Award is uitgereikt aan de 76-jarige Richard Janssen bij Zeilclub Kurenpolder in Hank.

Burgemeester Egbert Lichtenberg kwam de prijzen uitreiken aan de jonge zeilers, maar verraste dus ook vaste vrijwilliger Richard Janssen namens de Sportraad Altena. Janssen is al ruim 40 jaar vrijwilliger bij de Hankse zeilclub en heeft vele kampen voor de Optimisten club begeleid. Ook het beheer van de materialen en de bouw van het clubhuis werden genoemd als één van zijn vele verdiensten.

De toekenning van de Altena Sport Awards wordt verzorgd door de sportraad. In plaats van een sportgala koos ze voor het jaarlijks toekennen van Altena Sport Awards aan diverse categorieën sporters. Winnaars dit jaar waren onder andere Lars de Kooter, Raïsa Schoon en Voltena Dames 1. Naast de prijzen voor sporters wordt tevens een prijs toegekend aan een sportvrijwilligers, dit jaar is deze dus voor Richard Janssen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl