Samen aan de slag op Groene Burendag

Foto: Aangeleverd
10 juli 2022, 10:19
Verlopen

ALTENA - Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022 organiseren Woonstichting Land van Altena, Bazalt Wonen en de gemeente Altena Groene Burendag. Burendag is de dag waarop buurtgenoten jaarlijks gezellig samen komen.

Voor een kop koffie, een leuke activiteit of om samen te tuinieren. Na twee coronajaren is die behoefte om samen te zijn misschien nog wel groter dan voorheen. Men geeft Burendag dit jaar een groen tintje. Lijkt het u leuk om met uw buren aan de slag te gaan om uw straat of wijk te vergroenen? Een groene woonomgeving, vol planten in bloei, vogels en vlinders, maakt gelukkig.

Doet u mee met Groene Burendag? Dit kan door samen met uw buren tegels te wippen en er planten voor terug te zetten. Meldt u zich met minimaal drie buren aan bij uw corporatie of bij de gemeente via www.gemeentealtena.nl. U ontvangt dan een plantenpakket met inheemse planten en een zak potgrond. Medewerkers van de gemeente en corporaties zullen een handje helpen, in een aantal straten in de gemeente die zich voor Groene Burendag aanmelden. Aanmelden kan tot 1 september 2022.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl