La Vuelta komt door Altena

Foto: Archief
15 juli 2022, 21:50
Verlopen

ALTENA - Dit jaar start de Ronde van Spanje, La Vuelta, op 19, 20 en 21 augustus in Nederland. Op zaterdag 20 augustus trappen de renners door Altena, tijdens de etappe van 's Hertogenbosch naar Utrecht.

De renners komen rond 14.00 uur bij de Heusdensebrug Altena in, rijden over de N267 langs Wijk en Aalburg, Veen en Andel. Bij de rotonde draaien ze de N322 op langs Giessen. Om bij de Wilhelminasluis onze gemeente weer te verlaten. Ongeveer een uur voor de renners komt de groene karavaan langs. Een uniek evenement waarbij wielerfans de kans hebben om dit internationale wielerspektakel van dichtbij mee te maken.

De wegen van het parcours zijn op 20 augustus tussen 12.15 uur en 15.45 uur afgesloten. Houd hier rekening mee als u die dag met de auto op pad gaat. Kijk voor meer informatie over de Vuelta in Altena en omleidingsroutes op de website www.gemeentealtena.nl/vuelta.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl