Uitbreiding voor begraafplaats in Woudrichem

Foto: Archief
15 juli 2022, 21:44
Verlopen

WOUDRICHEM - De gemeente Altena gaat de begraafplaats in Woudrichem uitbreiden middels de aankoop van de naastgelegen bedrijfsgrond.

Direct naast de begraafplaats in Woudrichem is een garagebedrijf voor caravans  gevestigd. De eigenaren van dit bedrijf gaven vorig jaar aan dat zij op willen stoppen met hun bedrijfsactiviteiten waardoor het perceel vrij komt. Inmiddels heeft de gemeente overeenstemming bereikt met de eigenaar en is de koopovereenkomst gesloten. Het totale perceel wat de gemeente aankoopt is 4.307 vierkante meter.

Om de huidige begraafplaats duurzaam uit te kunnen breiden, waardoor begraven ook voor de toekomst gegarandeerd kan worden, is 2.500 vierkante meter in principe voldoende. Om die reden wordt het resterende deel aan de eigenaar van het autobedrijf, dat tegenover het perceel is gevestigd, verkocht. De aankoop van de grond vindt plaats in oktober van dit jaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl