Eerstvolgende Mama Café Altena op 7 september

Foto: Archief
17 juli 2022, 12:56
Verlopen

WOUDRICHEM - Op woensdag 7 september is er weer het Mama Café Altena.

Kraamverzorgende en auteur van het boek ‘Kraamverdieping: Ik ben er… wat nu?’ Conny Markgraaf komt deze ochtend langs om al uw vragen te beantwoorden over de eerste periode na de geboorte van uw baby. Als u naar het Mama Café wil komen, is vooraf aanmelden wel vereist. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@mamacafe-altena.nl. Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Kinderopvang Buitengewoon in Woudrichem aan het Raadhuisplein 1. De ingang van de ruimte bij Kinderopvang Buitengewoon zit aan de zijkant van het gebouw, naast de natuurtuin. De banner van het Mama Café staat daar als herkenningspunt.

U bent van harte welkom op 7 september van 9.30 tot 11.30 uur. Het Mama Café in Woudrichem wordt maandelijks georganiseerd door Kraamzorg Novo Peri, Praktijk Bijzonder en Kinderopvang BuitenGewoon.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl