Feestweek Oudendijk van 20 tot en met 27 augustus

Foto: Oranjevereniging Oudendijk
17 juli 2022, 12:43
Verlopen

OUDENDIJK - Oranjevereniging Oudendijk bestaat 95 jaar en telt af naar een nieuwe feestweek die dit jaar gehouden wordt van 20 tot en met 27 augustus.

Om de vijf jaar wordt een week durend programma georganiseerd. Buurtverenigingen zijn avonden aan het klussen, huis en tuinversieringen worden in elkaar gezet en de programma’s voor feestmiddagen en avonden zijn gemaakt om lustrumjaar 2022 te vieren. De volledig versierde straten van Oudendijk worden iedere vijf jaar door velen bezocht.

De thema’s voor dit jaar zijn door de 5 buurtverenigingen ingediend en zijn op zaterdag 20 augustus ’t Lage Eind, dinsdag 23 augustus in het thema Oranjedorp, woensdag 24 augustus Vinkennetje, donderdag 25 augustus Driesprong, vrijdag 26 augustus ’t Centrum. Op zaterdag 27 augustus wordt de feestweek afgesloten met een algemene feestavond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl