Neem deel aan Alpha-bijeenkomsten in Genderen

Foto: Gereformeerde kerk Genderen
19 juli 2022, 18:28
Verlopen

GENDEREN - Bent u op zoek naar de zin van het leven of wilt u meer weten over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor u.

Alpha is voor iedereen. Het is de plek waar u uzelf mag zijn. De plek waar u alles mag delen. De plek waar u mag twijfelen. De plek waar u welkom bent. De avond begint om 19.00 uur met een gezellige maaltijd. Daarna is er een inspirerende inleiding over een onderwerp, zoals is er meer, wie is Jezus en bidden waarom en hoe?

Er zijn 10 Alpha-bijeenkomsten en er is ook een Alpha-dag. Op 19 september start de Alpha in Genderen. Schuift u aan? Informatie en opgave kan bij Hennie Bouman via 06 20575876 of per e-mail via alpha@gereformeerdekerkgenderen.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.gereformeerdekerkgenderen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl