Veertig kinderen ontvangen het Nijntje Beweegdiploma

Foto: W.I.K. kleutergroep
19 juli 2022, 18:18
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bij Sportvereniging W.I.K. Wijk en Aalburg hebben zaterdagochtend 16 juli 40 kinderen het Nijntje Beweegdiploma mogen ontvangen. Dat bijzondere moment werd de laatste les voor de vakantie gevierd.

De entree en de gymzaal waren versierd met slingers en ballonnen. Nadat de kinderen onder grote belangstelling van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s de geleerde vaardigheden lieten zien ontvingen zij het Nijntje Beweegdiploma van juf Martine. Ouders van wie kinderen de beweeglessen hebben gevolgd, zijn erg enthousiast over de lessen. Volgens hen durft hun kind nu meer. Ouders vinden het Nijntje Beweegdiploma een goede graadmeter voor de motorische ontwikkeling van hun kind. Bij sommige kinderen gaat het fietsen met sprongen vooruit. Bij andere kinderen is ook het zwemmen een stuk verbeterd.

Voor de toekomst is er een groot tekort aan trainers waardoor het moeilijk wordt om de kinderen na de zomer nog wekelijks lessen te kunnen geven. Bent u of kent u iemand met een passie voor sport en bewegen, bezoek dan eens de website www.wikaalburg.nl en kies onder Over ons voor Vacature Peuter- en Kleutergym.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl