Verkoop woningen Achter de Schans

Foto: Archief
19 juli 2022, 17:57
Verlopen

WERKENDAM - De gestegen hypotheekrente lijkt vooralsnog van weinig invloed op de verkoop van de huizen in het project Achter de Schans in Werkendam.

Van de dertien bouwkavels die die gemeente Altena in fase 1 aanbiedt, zijn er inmiddels acht onder voorbehoud verkocht. De vijf andere kavels staan onder optie. Wat de woningen betreft zijn alle rijtjeshuizen zo goed als verkocht. Alleen de verkoop van de twee-onder-één-kapwoningen duurt wat langer, maar dat is volgens de projectontwikkelaars altijd het geval bij dit soort projecten. Kopers van dergelijke woningen zijn over het algemeen kieskeuriger en denken langer na voordat ze tot een koop overgaan.

De gestegen hypotheekrente zorgt er wel voor dat de woningen in Achter de Schans voor sommige geïnteresseerden te duur worden. De bouw start volgend jaar. De verwachting is dat voor die tijd alle woningen verkocht zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl