Wielercafé Altena rond La Vuelta op 18 augustus

Foto: Pixabay
19 juli 2022, 17:27
Verlopen

SLEEUWIJK - Dit jaar start de Ronde van Spanje, La Vuelta, op 19, 20 en 21 augustus in Nederland. Op zaterdag 20 augustus trappen de renners door Altena. Dit bijzondere moment is aangegrepen voor het organiseren van een wielercafé op donderdagavond 18 augustus bij Obisk in Sleeuwijk.

Onder het genot van een hapje en drankje blikt men vooruit op de kansen die er op wielergebied liggen te wachten. Eurosport commentator Karsten Kroon bespreekt de ins en outs van La Vuelta samen met gastheer Michel Tolhoek. Daarnaast brengt de snelste sprinter ter wereld misschien wel een bezoek het Wielercafé.

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Obisk, aan de Hoogjens 24 in Sleeuwijk. Het programma start om 20.00. Aanmelden voor het Wielercafé kan door een e-mail te sturen naar wielercafealtena@gmail.com. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het café is een initiatief recht uit het wielerhart van Altena, mede mogelijk gemaakt door Dino Tolhoek (Obisk), Jan Groeneveld (Omloop van de Biesbosch) en gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl