Doe mee met de Summer Games 2022

Foto: sportcoachaltena.nl
22 juli 2022, 22:54
Verlopen

ALTENA - Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en doe jij mee met de activiteiten van de sportcoaches in samenwerking met verenigingen uit de gemeente Altena deze zomer? Er zijn nog plaatsen om deel te nemen in de week van 15 augustus.

Heb jij in jouw zomervakantie wel zin een potje Padel in Hank? Of voel je meer voor een Sport en Spel bij Kozakken Boys of bij Achiles Veen? Of zoek je wat meer spanning en is de BMX clinic, gegeven door niemand minder dan voormalig wereldkampioen, huidig -en meervoudig Nederlands Kampioen Sietse van Berkel, iets voor jou? 

Alle activiteiten tijdens deze Summer Games worden georganiseerd door de sportcoaches van de gemeente Altena. Kijk op www.sportcoachaltena.nl voor nog meer andere activiteiten en schrijf je snel in want vol = vol. Op de website staat precies hoe laat de activiteiten zijn en voor welke leeftijd deze bedoeld zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl