Fortenfestival van 3 t/m 11 september

Foto: fortenfestival.nl
22 juli 2022, 22:20
Verlopen

REGIO - Ga mee met een rondleiding of bezoek één van de vele musea of fortterrassen tijdens het Fortenfestival. Dit festival wordt gehouden van 3 t/m 11 september 2022.

Luisteren naar prachtige muziek, terwijl u uitkijkt over een eeuwenoud fort? Kijken in de buitenlucht naar een indrukwekkende film, terwijl de geschiedenis meekijkt? Of gewoon lekker genieten van een hapje en drankje met uitzicht op een fort of vesting? Een week lang kunt u genieten van de prachtige forten, kastelen en landschappen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Een van de activiteiten is op Slot Loevestein. Daar kunt u samen met de kinderen in die week op pad met een eigen sleutel. Leer musketschieten, laat buskruit ontploffen in de Kruittoren en laat de vesting onder water lopen met het waterspel. Of luistert u liever naar één van de vele verhalen uit de geschiedenis van het stoere slot? En natuurlijk kan een bezoek aan de tentoonstelling ‘Denkend aan water’ niet ontbreken.

Bekijk alle activiteiten tijdens het Fortenfestival op de website https://forten.nl/activiteiten/ en filter op ‘Fortenfestival’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl