GeluksWerkplaats Hank opent de deuren aan de Buitenkade

Foto: Sander van Strien
23 juli 2022, 08:07
Verlopen

HANK - Na enige tijd van voorbereidingen opende begin juli de GeluksWerkplaats Hank de deuren. De GeluksWerkplaats Hank is een initiatief van Wendy Bosch met ondersteuning van Anita Koekkoek-van Bommel.

Met de GeluksWerkplaats willen de initiatiefnemers een helpende hand bieden bij het vinden van uw geluk. Deze helpende hand wordt geboden tijdens de openingstijden: elke week op dinsdag en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. U kunt vrij inlopen voor een praatje, samen breien, samen haken, samen tekenen, samen kleuren, samen schilderen, kaarten maken en nog veel meer. Deze vrije inloop is gratis. Een vrijwillige bijdrage in het spaarvarken is altijd welkom.

Men biedt vooral een plek voor een praatje met een kopje koffie of thee en een koekje. Op donderdag verzorgen zij ook cursussen op gebied van schilderen en op gebied van uzelf beter leren kennen. Voor de cursussen en workshops wordt een wisselende, geringe bijdrage gevraagd. Afhankelijk van de benodigde materialen. U vindt de GeluksWerkplaats aan de Buitenkade 25 in Hank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl