Twee fietsers zwaargewond na aanrijding

Foto: Archief
26 juli 2022, 08:20
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op maandag 25 juni heeft er rond 13.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de Bergsche Maasdijk tussen Wijk en Aalburg en Nederhemert Zuid. Hierbij heeft een automobilist twee fietsers aangereden.

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Vermoedelijk was de automobilist afgeleid en zag daardoor de twee fietsers over het hoofd. Een fietser kwam bij de aanrijding onderaan de dijk terecht. Het andere slachtoffer lag op de weg. Beiden zijn ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Ook een traumahelikopter en de brandweer kwamen ter plaatse om de ambulancedienst te assisteren. De Bergsche Maasdijk was door het ongeval lange tijd afgesloten, zodat de politie verder onderzoek kon doen naar het ongeval.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl