De IJsvrienden medeorganisator marathonskeelercompetitie

Foto: Pixabay
28 juli 2022, 11:52
Verlopen

WIJK EN AALBURG - IJsclub De IJsvrienden uit Wijk en Aalburg is zaterdag 6 augustus medeorganisator van de finale om de marathonskeelercompetitie, de Reggeborgh Marathon Inline Cup.

De finale zou aanvankelijk in Otterlo plaatsvinden, maar om organisatorische redenen moest een andere locatie gezocht worden. De KNSB vroeg daarop of het River Skate Team uit Zuilichem en De IJsvrienden de organisatie van het slotevenement op zich wilden nemen. En daarom strijkt de gehele landelijke skate- en skeelertop zaterdag 6 augustus in Poederoijen neer.

De start en finish liggen aan de Karel van Gelreweg. Het parcours is 1485 meter lang. Het skeelerevenement begint om 16.00 uur met een wedstrijd voor de kinderen van alle basisscholen uit de regio. Om 17.00 uur beginnen de dames en om 18.30 uur valt het startschot voor de heren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl