ZLTO Altena-Biesbosch: ‘Boerenerfdag wordt geen protestmanifestatie’

Foto: Archief Boerenerfdag
28 juli 2022, 11:54
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Wordt de Boerenerfdag Altena in augustus een protestmanifestatie? Niet als het aan medeorganisator ZLTO Altena-Biesbosch ligt.

Natuurlijk hoort de actualiteit er volgens de organisatie bij. Dus er is ruimte om te praten over de plannen van de overheid en de boerenprotesten, maar het is zeker niet de bedoeling om met de 17e Boerenerfdag reuring of sensatie te veroorzaken. De opzet is om bezoekers kennis te laten maken met de mooie kanten van boerenbedrijven in de regio Altena.

Daarom zet de organisatie alles op alles om de huidige problematiek niet te laten overheersen en rekent zij op een vanouds gezellige familiedag. De Boerenerfdag wordt op 27 augustus gehouden bij waterbuffelboerderij Buffelgaard Verschure in Wijk en Aalburg. De organisatie ligt bij de plaatselijke ZLTO, de Agrarische Natuurvereniging en de streekproductenorganisatie Puur uit Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl