Onder invloed zijnde bestuurder verlaat plaats van ongeval

Foto: Archief
31 juli 2022, 18:34
Verlopen

ALMKERK - Zaterdagavond rond 21:30 uur vond een aanrijding plaats op de kruising tussen de Midgraaf en de Duijlweg in Almkerk.

Een 28-jarige automobilist uit Wijk en Aalburg verleende geen voorrang aan een 32-jarige bestuurder die over de Midgraaf reed richting Veen. De 28-jarige bestuurder kwam met zijn auto in de sloot terecht. Hij is gewond geraakt aan zijn hoofd. Vervolgens klom hij uit zijn auto en ging in gesprek met de andere bestuurder om het samen op te lossen. Die bestuurder had echter de hulpdiensten al gewaarschuwd.

De 28-jarige bestuurder wachtte de komst van de politie en ambulance niet af en vluchtte weg. Twee uur later, rond 23.30 uur, vond de politie de bestuurder op de Korn in Dussen. De politie heeft een blaastest afgenomen en de automobilist bleek te veel te hebben gedronken. Hij is aangehouden. Hij krijgt een proces-verbaal voor het verlaten van de plaats van het ongeval en rijden onder invloed.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl