Zomerfeest Gorinchem: regel uw Riveerticket vooraf

Foto: Archief
1 augustus 2022, 16:27
Verlopen

GORINCHEM - In de laatste week van de zomervakantie staat Gorinchem traditioneel in het teken van het Zomerfeest. Dat is vijf avonden lang genieten van openluchtconcerten in de binnenstad.

Dit jaar is het evenement van dinsdag 16 tot en met zondag 21 augustus. Van dinsdag tot en met zaterdag vaart Riveer extra van en naar Gorinchem. Komt u met de pont? Let dan op, want tijdens de avondvaarten zijn tickets niet aan boord te koop. Regel uw pontkaartje daarom van tevoren via de website of de Riveer app. Komt u met meerdere mensen naar het Zomerfeest? Dan loont het om met z’n allen een meerrittenkaart te delen.

Ieder uur gaat er een afvaart vanaf Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld en weer terug. Doordeweeks gaat de laatste pont vanuit Gorinchem om 00.15 uur. In het weekend is de laatste afvaart van de pont op vrijdag om 01.15 uur en op zaterdag om 02.15 uur. De watertaxi vaart deze week niet, ook niet op zondag 21 augustus.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl